fredag 2 november 2007

"Jag vill inte va me, betala skatt för de"

Att moderater tycker skatt är något som sossarna hittat på för att jävlas med befolkningen är väl allmänt känt. Därför förvånas jag över när media fokuserar på att Nicola Clase och hennes välbeställde make inte ville betala "sosseskatt" då de anlitade hantverkare för att utföra lite renoveringsjobb på sin skärgårdsvilla. Vi måste också ha i åminne att denna skattesmitning inträffade 2003, när inte borgarna själva satt vid makten och därmed vägrade paret vara med i sossarnas "tvångsvälde".
Nu fem år senare är läget annorlunda. Alliansen styr landet genom att hårt ansätta sjuka, arbetslösa, ensamstående och alla andra som inte kan försvara sig. I detta läge gör då kärringen Nicola Clase en pudel. Nåväl. Inte helt oväntat.

Med andra ord om borgarpacket inte anser att de vill vara solidariska med sittande regering. Ja, vad finns då för anledening för "vanligt folk" att vara solidariska med alliansen?
Nej, skicka istället den där Nicola Clase till vetrinären så får hon en spruta i baken och så stryker vi ett streck över det här!

Inga kommentarer: